30 Ocak 2012 Pazartesi

İyi insanlar için

Uzun zamandır cüzdanlarım, yastıklarım, blog açmak-süslemek-neyi nasıl yapmam gerektiğini anlamaya çalışmak, üstünede bitmek bilmeyen kar yağışı ve arkasından oluşan yol ve kaldırımlardaki buz pateni pistleri de eklenince oğlumu dersaneye bırakmak-almak ve alışveriş yapmak dışında uzun-uzak bir yerler gitmiyordum. Üniversiteden çok yakın bir arkadaşım geçirdiği ağır trafik kazasının arkasından Ankara'ya anne-babasının yanına geldi geçen hafta, bütün hafta ben ne zaman ona gitmeye kalkışsam lapa lapa kar yağmaya başladı. Bugün hava durumunda yarını yine kar yağışlı verdiğini görünce attım kendimi dışarı Pınar'ın yanına. Gördüm kendi gözlerimle arkadaşımı, yine rengarenk, yine yaşam dolu. Bu arkadaşım şehir hayatından elini eteğini çekmeye karar vererek Marmaris'e yerleşti. Orada kendine kale içinde minik bir dükkan açtı. Burada Kendi yaptığı el boyaması spiritüel tshirtlerin yanısıra küçük aksesuarlarda var.  Bunun yanı sıra da Marmaris te vippasana kampları ve yurtdışına spiritüel gezilerde düzenliyor. Farkındalık ve bilgelik yolundaki iyi insanlar için ilham veren giysi, aksesuar ve gezilere bir göz atmak isterseniz tıklayın...

Because of my wallets, cushion covers, opening-decorating- trying to undertand what to do and how with my new blog and on top of that, the never ending snow and the ice skating rings that have covered the roads and pavements following the it, it's been a long time that I have gone out to long-distant places  except from taking my son to and from school and going out to do some grocery shopping. One of my best friends from university after a severe traffic accident came to Ankara to be together with her mom and dad Last week Whenever I decided to go to see her it started to snow. So today when I saw that it will snow again tomorrow I threw myself out to go see Pınar. With my eyes I saw my friend colorfull and full of life as always. This friend of mine decided to escape away from city life and moved to Marmaris. She opened a tiny shop in the castle surroundings area. Besides her hand painted spritual tshirts she sells small accessories there. On top of that she organizes vippasana camps in Marmaris and spritual tours abroad. If you would like to have a look at inspiring clothes, accessories and tours for good people on the path to awareness and wisdom you are welcome. 

Metta, Pali dilinde "sevgi" demek, sevginiz daim ve bol olsun, güneş ışınları gibi herkese dokunsun..


Sevgide güneş gibi ol..
Mevlana

1 yorum:

  1. Aaa ne güzel sürpriz oldu bana bu şimdi :) Çok güzel, çok keyifle gezilesi bir blog oluyor.. Canım arkadaşım, zaten çok zevklisindir, seçimlerin, ürünlerin de çok zevkli ve çok güzeller.. Bir zamanlar, aynı şehirde olsak, birlikte bir atölye açsak diye hayal kurmuştuk. İşte sanal da olsa buluştuk :)
    Marmaris'e geldiğinde daha uzun kalırsan belki onu da yaparız :)
    ''Bu ''öz'' gerçektir...iNsanLar iyi şeyLer yaptıkLarıNda iyi eNerji üretiLiR''...Tao Teh Chıng
    İyi şeyler yapmaya devammmm :)

    YanıtlaSil